Om Bergen Maritim

Oversikt bilde av Skaganeset

Bergen Maritim AS er et selskap som har tilbudt service og vedlikehold av båter både for fritid – og kommersiell bruk siden 2007. Med vår beliggenhet på Skaganeset tvers over Flesland, ligger vi rett ved hovedseilingsleden til Bergen og har dermed en sentral beliggenhet. Vi har fagpersonell som har lang erfaring med Volvo Penta, og løser de fleste utfordringer.

Vår filosofi er KVALITET OG SERVICE I FOKUS. Med dette som utgangspunkt, har vi opparbeidet oss en stor kundegruppe som setter pris på det lille ekstra som ytes av administrasjonen og vårt dyktige fagpersonell.

Autorisert servicepartner

Bergen Maritim AS har et totalkonsept for deg som eier av en fritidsbåt med primært Volvo Penta innenbords eller Yamaha utenbords som framdriftsmotor. På vårt moderne servicesenter landsetter vi og lagrer båter opp til 70 fot og 65 tonn. Vi har det meste av servicedeler på lager og selger også over disk.

I tillegg har vi over lengre tid arbeidet med en satsning innenfor fiskeri, oppdrett og andre arbeidsbåter. Vi er stolt over å blitt valgt av Volvo Penta som en av deres samarbeidspartnere mot det kommersielle markedet i 2016. Vi kan nå tilby salg og service på et komplett range av framdriftsmotorer og generatorer.

Båt blir løftet i travel-lift
Nordic Boats butikk fasade

Båtsalg

Gjennom vårt søsterselskap Nordic Boats AS har vi salgsagenturer på kvalitetsbåter fra norske Marex, rib merker i premiumklasse fra Grand, Highfield og Skipper samt norskproduserte Ibiza Boats. for mer informasjon besøk gjerne vår hjemmeside www.nordicboats.no. Videre tilbyr vi bruktbåt formidling som en del av våre salgskonsepter.

Kontakt oss

Ta kontakt for avtale, bestilling eller andre henvendelser
Tusen takk for din henvendelse! Du hører fra oss.
Oops! Noe gikk galt under innsending av skjema.